Life Viewing wordt geleid door Johanna Dekker. Zij heeft 16 jaar lang een praktijk (Pedati) geleid als psycholoog/orthopedagoog/hypnotherapeut. Na haar pensionering heeft ze een aantal taken afgebouwd en werkt nu vooral nog als coach of hypnotherapeut. Om die reden heeft ze ook de naam van de praktijk gewijzigd in Life Viewing.

Doel van Life Viewing is mensen te helpen hun plek in het leven te bezien. Vooral ouderen die bezig zijn na afronding van het werkende bestaan en nieuwe invulling moeten vinden zullen kunnen profiteren van het aanbod. Maar ook mensen die op keuzemomenten in hun leven staan zullen een aanbod vinden dat past bij hun vraagstelling. Het gaat in de praktijk echt om zicht krijgen op je leven: life viewing.

De praktijk is gevestigd aan de Fokkerlaan 16; 1185 JC te Amstelveen en is bereikbaar via 06-12126453 of via info@lifeviewing.nl.

Indien u contact wenst kunt u van het onderstaand contactformulier gebruik maken of u klikt hier om een contactformulier te downloaden. Dit contactformulier kunt u dan invullen en zelf mailen aan info@lifeviewing.nl.

Contactformulier